نشست ۹ بهمن در حسینیه هنر ساعت ۱۲ الی ۱۸ برگزار شد.
این جلسه طبق قرار قبلی و در ادامه مباحث اقتصادی گذشته از حلقه های بحث تشکیل شده بود.
حلقه هایی که به اصلاح الگوی مصرف، و دیگر نقش هایی که زنان و مادران در بحث اقتصاد مقاومتی می توانند ایفا کنند میپرداختند.
در گعده اول در مورد شیوه های اصلاح الگوی مصرف در خانه بحث شد، خرید به اندازه نیاز ، یک هفته بدون خرید و استفاده از وسایل موجود در خانه …
در گعده دوم به فعالیتهای جمعی بیشتر پرداخته شد که مادران می توانند تشکیل دهند. ایده فرهنگ سازی و تشکیل شبکه ای از مادران که بتوانند در راستای بهبود کیفیت کالای ایرانی ، کالای ایرانی را ارزیابی کنند ،به تولید کننده بازخورد بدهند و مطالبه کنند،
به کار انداختن سرمایه های کوچک موجود در خانواده ها در چرخه تولید و کار …، توجه به تولیدکنندگان خرد ایرانی در کنار استفاده از برندها.
طبق قرارد نانوشته نشست ها اولین فعالیت بعد از نماز و ناهار بازی مادر و کودک بود.
باشد که یخ کودکان آب شود و ادخال سرور در دل مادران محقق شود
بادکنکهای خیالیمان را باد میکردیم و میترکاندیم.
بچه ها از تونل دستهای مادرها رد می شدند.
بچه ها دیوار می شدند به ما مادرها که باد بودیم اجازه ورود نمیدادند….
در کنار هم اندیشی و تضارب آرای مادران کودکان زیر ۳ سال نیز به دست ورزیهایی چون ماکارونی پخته و خام و خمیر بازی خانگی و نقاشی مشغول بودند. دست ورزی کودکان بالای ۳ سال ساخت تسبیح با گِل رس بود. همزمان که دانه دانه مهره های تسبیح را می ساختند داستان حضرت زهرا، ذکر تسبیحات حضرت را با بیانی کودکانه می شنیدند.
بخش دوم کار این گروه سنی ساخت عَلَم یا نشانی برای راهپیمایی ۲۲ بهمن بود. یکی یکی دستهای کوچکشان را به رنگهای پرچم آغشته کردند و نمادی بزرگ ساختند.
در فرصتی که بین دو بخش برای جمع بندی مباحث بود بچه ها پای قصه نمایش حدیث کساء نشستند.
در پایان به دلیل کم بودن وقت خاله ها در گوشه ای از حسینیه برای بچه ها پرچم ساختند تا کسی روز راهپیمایی بی نشانِ ایران نماند…